Diverse schoonmaakmedewerkers

Diverse schoonmaakmedewerkers

Voor een aantal van onze klanten zijn wij op zoek naar schoonmakers voor diverse locaties in Walcheren, Zuid-Beveland en Schouwen-Duiveland.
De werktijden en aantal uren zijn in overleg. Combineren is ook mogelijk met onze eventuele andere vacatures.

Functie-eisen
Wat verwachten wij van jou?
Wij streven er naar dat al onze klanten optimaal en adequaat geholpen worden. Om hieraan te kunnen voldoen moet je oplossingsgericht en vindingrijk maar ook kritisch zijn.
Je hebt een flexibele en enthousiaste persoonlijkheid en beschikt eventueel over ervaring in de schoonmaak. Herken jij jezelf in deze functie en beschik je daarnaast ook nog van een sociale persoonlijkheid, werk je graag zelfstandig maar kun je ook in een team goed functioneren en raak jij niet gestrest als er wat druk op de ketel staat. Dan zoeken we jou!

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij je?
Wij bieden je een zelfstandige baan met veel ruimte voor initiatief en zelfontplooiing in een organisatie met een informele sfeer en een prettig werkklimaat. Wij bieden een salaris volgens de cao van de Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf.

Meer informatie
Voor inlichtingen over de functie kunt u contact opnemen met iemand van onze organisatie via info@uitzendburocreatief.nl of via telefoonnummer +31111414040.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Mail dan z.s.m. je motivatiebrief met CV naar info@uitzendburocreatief.nl

Uitzendburo Creatief B.V. is een groeiende organisatie in personeelsinzet en het verzorgen van de loonadministratie.
Wij zijn werkzaam in diverse sectoren en hebben kennis in huis van diverse cao’s.

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

mei 11, 2022